WETENSCHAP IN DE BASIS

MATCHDAY NUTRITION® ondersteunt voetballers met de juiste voeding voor betere prestaties, snellere regeneratie en minder blessures!

Onze adviesraad - een interdisciplinair team van sportartsen, atletiektrainers en voedingsdeskundigen rechtstreeks uit het voetbal - begeleidt ons bij deze missie! In samenwerking met onze adviesraad verwerken wij de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voetbalvoeding in onze producten.

VOEDING HEROVERWOGEN!

Wist je dat 70% van je prestaties op het veld afhangt van goede voeding?

Ben jij een van die spelers die voor de training en wedstrijden een banaan, glucose of energiedrank neemt? Wist je dat er betere oplossingen zijn?

MATCHDAY NUTRITION® is een holistisch voedingsconcept speciaal voor voetballers dat je voorziet van de juiste voedingsstoffen in ALLE fasen van training en spel!

HIGH PERFORMANCE COACH

KAGAN YILDIRIM

"Een juiste voeding is van elementair belang voor de prestaties in het voetbal. Zo ondersteunt de combinatie van hoogwaardige aminozuren en koolhydraten een snelle regeneratie".

INSTAGRAM Coach Kagan
MATCHDAY NUTRITION®
KÖLNER LISTE® PARTNER

"Onze producten BOOST, HYDRO, REFUEL & BITE Bar staan op de Keulse Lijst®. De Keulse Lijst® publiceert producten met een minimaal dopingrisico die op geselecteerde dopingstoffen zijn getest door een laboratorium in de analyse van voedingsstoffen op doping."

Kwaliteitsingrediënten

De producten van MATCHDAY NUTRITION® zijn 100% veganistisch en glutenvrij! Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen van topmerken waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is door talrijke studies!

Daartoe behoren het koolhydraat isomaltulose voor een regelmatige energievoorziening tijdens de inspanning, het aminozuur beta-alanine om de vorming van lactaat te verminderen en creatinemonohydraat om de energievoorziening van de spieren op basis van ATP te verbeteren!

THE SCIENCE
NIET ALLE SUIKERS ZIJN HETZELFDE.

De isomaltulose die wij gebruiken in BOOST, HYDRO & REFUEL is een koolhydraat met langzame afgifte-eigenschappen. In tegenstelling tot typische suiker levert het koolhydratenenergie op een meer evenwichtige en duurzame manier, zonder de hoge bloedsuikerpieken die bekend zijn van "snelle" koolhydraten zoals fructose of dextrose. Voor jou betekent dit 90 minuten voluit voetballen zonder pauze!