B2B / SAMENWERKINGEN

Maak van MATCHDAY NUTRITION® uw officiële voedingspartner. Het maakt niet uit of u een club, een voetbalkamp, een NLZ, een retailer, een sportwinkel of een voetbalhal bent: wij plaatsen onze producten bij u en leveren voetbalvoeding op Champions League niveau!

Daar kunt u zich op verheugen:

✅ Exclusieve inkoopprijzen & kortingen voor partners

✅ Workshops & producttrainingen

✅ Persoonlijk contactpersoon

Bent u nieuwsgierig? Stuur ons dan eenvoudig een contactverzoek. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op!

90 minuten volwaardig voetbal.
BOOST

Geen vermoeide benen of gebrek aan kracht meer tijdens trainingen en wedstrijden! BOOST geeft je meer kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen met de perfecte combinatie van koolhydraten en zeer functionele aminozuren!

75% minder suiker. 100% meer kracht.
HYDRO

Elektrolyten, aminozuren en vitaminen in de ideale dosering. Suikerdrankjes of smakeloos water is verleden tijd!

GEEN PIJNLIJKE SPIEREN MEER.
REFUEL

Geen pijnlijke spieren en vermoeide benen meer na trainingen en wedstrijden? Vaak heb je niet de juiste energie om je voorraden direct na het sporten aan te vullen - daarom hebben wij REFUEL ontwikkeld!

De energiereep voor voetballers.
BITE Bar

Direct meer energie: Op een lege maag voor training en wedstrijden? Dat hoeft niet! Trakteer jezelf voorafop Matchday Nutrition BITEen je zult elke sessie rocken!

MATCHDAY NUTRITION®
KÖLNER LISTE® PARTNER

"Onze producten BOOST, HYDRO, REFUEL & BITE Bar staan op de Keulse Lijst®. De Cologne List® publiceert producten met een minimaal dopingrisico die op geselecteerde dopingstoffen zijn getest door een laboratorium dat wereldleider is in de analyse van voedingsstoffen op doping."